Rådgivning og kontakt-kartotek

Søger du et klaver eller flygel? Har du en bestemt type eller et særligt mærke i tankerne? Eller har du et klaver/flygel, du vil sælge eller bare komme af med?

I løbet af min dagligdag kommer jeg i kontakt med folk, der enten søger et instrument, eller vil af med et. I disse tider, hvor instrumenters handelsværdi ofte er mindre end flytteomkostninger kan begge scenarier være frustrerende, især hvis man ikke har uendelige midler at gøre godt med.

Som en, der brænder for det akustiske klaver/flygel og vil optimere dets vilkår har jeg selvfølgelig en interesse i at hjælpe potentielle kunder til at finde og komme af med instrumenter, samt at formidle kontakt mellem potentielle parter til en handel eller afhentning.

Derfor tilbyder jeg helt gratis;

  • Rådgivning. Jeg kigger gerne potentielle emner igennem på f.eks. dba.dk med råd til, hvad der kan være et kig (og evt. tilstandstjek) værd. Skriv en mail eller udfyld formularen nederst på siden.
  • Optagelse i kontakt-kartoteket. Jeg opretter løbende et digitalt kontakt-kartotek, således at instrumenter til salg/overtagelse kan matches med potentielle købere/overtagere. For at være med i kartoteket skal du blot udfylde den form der gælder for dig. Hvis du både vil af med noget og søger noget andet skal du udfylde begge forms. Du modtager ingen spam, men udelukkende relevant information, for så vidt, at der dukker noget op.

Sælger/søger du et instrument?