Festmusik med forskel

Faaborg 2014 – Phil spiller festmusik på sin Jam Wagon, Faaborg Havn 2014

Phil Nice er både solomusiker og entertainer med sin egen unikke tilgang til festmusik og -underholdning. Hans optræden omfatter både multiinstrumental solomusik og et karaoke-show med et bredt repertoire for de sangglade.

Forkæl jeres gæster med god festmusik fra Phil Nice og få et brag af en fest. Phil sørger for alt det praktiske, så du og dine gæster kan nyde musikken.

Kontakt Phil Nice her


Ølmesse, Fyn 2018 – Phils festmusik – setup

Som solomusiker

Phil elsker at spille al festmusikken selv, hvilket gør hans solomusiker-optræden opsigtsvækkende. Med hjælp af sin egen opfindelse, “The Jam Wagon”, kan han spille tangenter, trommer og guitar samtidig. Og med en sangstemme, der kan formidle alt fra jazz til pop og folkemusik fungerer Phil, som et enmandsorkester i ordets reneste forstand.

Repertoiret dækker over jazz, rock ‘n’ roll, country, funk, blues, latin, reggae, dansk- og engelsksproget evergreens….you-name-it. Phil elsker god musik, som man kan indleve sig i, uanset stilart.

Phil er dygtig til at mærke “pulsen” på sit festpublikum og styre musikken efter stemningen. Både når det angår energiniveau og repertoire. Musikken er lytte- og dansevenlig, og den kan også træde i baggrunden, når situationen kræver det, dog uden at forsvinde eller blive ligegyldig.

Som en ekstra streng at spille på, kan Phil, med hjælp af generatorstrøm, tage sit setup og spille festmusik til udendørsarrangementer, langt væk fra det nærmeste strømstik.

Kontakt Phil Nice her


Som Karaoke-vært

Som nyt tiltag tilbyder Phil et karaoke-show for de sangglade i alle aldre, enten som en del af sin solomusiker-optræden eller særskilt (se Phils Karaoke-service).

Som karaoke-vært har han evnen til at bryde isen, få andre ind i rampelyset og give alle en morsom og interaktiv musikoplevelse. Det gør han med et stort repertoire og kendskab til alskens genrer, en kyndig hånd på teknikken og en god portion humor.

Karaoke er i sagens natur ikke altid skønsang. Som underholdning skal den helst ikke være 100% skrål og vildskab, ej heller bare en eksklusiv scene for de øvede. Det er alfa og omega at finde den ideelle balance mellem kvalitet og spas, såvel for de deltagende som dem, der helst bare vil lytte. Og med sin store erfaring er netop denne balance noget, som Phil kan sørge for.

Karaoke afvikles fra PC over et 1000W anlæg med fineste lydkvalitet. 2 mikrofoner, 2 skærme. Sangkatalogen rummer over 25.000 engelsksprogede og internationale hits, gamle som nye, samt 250 af de mest efterspurgte danske numre.

Pris: 2000 kr. for 3 timers show på Sjælland og Øerne. Rejsetillæg over Storebælt.

Musikken er en vigtig del af en fest. Skal Phil Nice levere festmusik til jeres næste arrangement?

Kontakt Phil Nice her


Næstved Bryghus 2016 – Phil spiller festmusik i Næstved Bryghus, 2016
Bas på tangenter – Et blik bagved Jam Waqon

Se flere videoer, hør lydklip