Festmusik

Har du spørgsmål eller kommentarer? Kontakt mig i dag for at høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig.

Festmusik med forskel – Partybandet Baktrak

Baktrak er et partyband med underholdning i højsædet. De kan både sætte gang i dansegulvet, samt imponere med musikalitet af højeste kaliber og med et visuelt udtryk, der skiller dem ud fra andre bands. Med deres uimodståelige kombination af erfaring, stil. energi og, ikke mindst, humor er de med til at gøre din fest unik og uforglemmelig. Baktrak består af Phil Nice (tangenter, sang), Rise Larsen (guitar, sang) og Thomas Rubin (trommer, percussion, kor). Repertoiret er bygget op omkring nogle af de største hits fra de sidste fem årtier, dog med et særligt tema: Med udgangspunkt i to stærke leadvokalerleverer Baktrak nogle af de største mand-kvinde-duetter fra rockens og poppens univers. Her møder vi sange fra musicalen Grease, showstopperen fra Dirty Dancing og “Don’t Go Breaking My Heart.” Derudover får numre af Backstreet Boys, Stevie Wonder, Toto, Det brune punktum og Ray-dee-ohh en unik drejning i hænderne (og stemmerne) på Baktrak.

Baktrak leverer 2 x 60 minutter, eller 3 x 40 minutter.

Gå til Baktraks website.

Priser på festmusik med Baktrak Partyband

Pris: 9000 kr. for 2 x 60 min. eller 3 x 40 min. med festmusik på Sjælland og Øerne. Rejsetillæg over Storebælt.

Musikken er en vigtig del af en fest. Skal Baktrak levere festmusik til jeres næste arrangement?

Kontakt Baktrak her.

Kontakt Phil Nice

Har du spørgsmål? Kontakt mig og lad os tage en uforpligtende snak

Finder du ikke nok informationer om her på hjemmesiden, er du altid meget velkommen til at kontakte mig til en snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til mig på telefon (+45) 40 78 17 59 eller send en mail til pjn@philnice.dk. Jeg besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 40 78 17 59
pjn@philnice.dk