Klaverstemning

Stemning af klaver eller flygel af klaverstemmer

Klaverstemning foretages i hele landet. Jeg er klaverstemmer og baseret i Næstved, men kører gerne ud, både for at stemme og vurdere instrumenters tilstande, hvis man eksempelvis overvejer at købe og flytte et instrument).

En normal/standard flygel- og klaverstemning, uden reparationer eller omfattende vedligeholdelse, tager fra 1 til 2 timer.

En mere krævende stemning, hvor instrumentet eksempelvis ikke er blevet stemt i lang tid, kan vare 3 timer eller længere. Et klaver eller flygel skal helst stemmes regelmæssigt af en klaverstemmer, hvert halve år eller hvert år, for at forblive i en sund og musikalsk tilstand.

Det er i øvrigt meget lettere at forudsige, hvor krævende stemningen bliver og prisen af stemningen, når instrumentet stemmes regelmæssigt.

Når du køber en flygel eller klaverstemning hos mig, så holder jeg styr på tiden og underretter dig gerne, når tiden igen er inde til næste stemning og vedligeholdelse.

Umiddelbart dækkes stemmearbejdet af følgende priser.

Se FAQ – ofte stillede spørgsmål

Du kan også booke klaverstemning online:

Gå til online booking-system

Priser på flygel- og klaverstemning udført af erfaren klaverstemmer (inkl. moms)

Sjælland og Øerne:

Normal flygel- eller klaverstemning inkl. tilstandstjek, op til 2 timer: 870 kr. (Bestil som gavekort)
Udvidet flygel- eller klaverstemning inkl. tilstandstjek, op til 3 timer (ved ældre eller forsømte instrumenter): 1305 kr. (Bestil som gavekort)
Tilstandstjek + rådgivning (ca. 45 mins. varighed): 352 kr.
Rengøring af klangbund (flygel): 352 kr.
Rejsetillæg (+ 50 km rejseafstand fra Næstved): 3 kr./km

Fyn og Jylland:

Normal stemning inkl. tilstandstjek, op til 2 timer: 1060 kr. (Bestil som gavekort)
Udvidet stemning inkl. tilstandstjek, op til 3 timer (ved ældre eller forsømte instrumenter): 1590 kr. (Bestil som gavekort)
Tilstandstjek + rådgivning (ca. 45 mins. varighed): 390 kr.
Rengøring af klangbund (flygel): 390 kr.
Rejsetillæg: 3 kr./km (fra Nyborg)

Nyt! Giv klaverstemning som gave eller indløs gavekort/værdibevis.

Søger du et klaver eller flygel? Eller har du et instrument, du vil af med? Jeg formidler gerne gratis rådgivning og kontakt mellem potentielle handelspartnere. Læs om rådgivning og kontakt-kartoteket.

Kontakt eller anmod om at blive kontaktet

Se FAQ – ofte stillede spørgsmål

Du kan også booke klaverstemning online:

Gå til online booking-system

 


Tilstandstjek af instrumenter af klaverstemmer

I tilfælde af instrumenter, hvis tilstand er usikker, tager det ca. 45 min. for en klaverstemmer at vurdere, om det kan betale sig at foretage en klaverstemning eller om det eventuelt kræver reparationer eller vedligeholdelse. Hvis det herefter vurderes, at en stemning ikke kan foretages, koster besøget 352 kr.

Denne service kan også være relevant for kunder, der overvejer at købe eller betale for flytning af et instrument. Et tilstandstjek vil hjælpe dig med at fastslå omkostningens omfang mht. stemning og vedligeholdelse og vurdere, hvorvidt det kan betale sig at købe eller flytte instrumentet.

Det betaler sig nemlig at kende sit instrument inden køb og flytning! Læs mere om tilstandstjek og vurdering.

Se FAQ – ofte stillede spørgsmål

Du kan også booke klaverstemning online:

Gå til online booking-system