Phil’s Karaoke-service

Phils karaoke-anlæg – Karaoke-anlæg, 1000W med front, bundkasse og monitor, 2 mikrofoner, 2 skærme, afvikles fra PC
Karaoke-værten Phil Nice

 

Skab dig selv!

Et godt alternativ til udlejning og selvbetjening.
Læs hvorfor:

Karaoke er fremragende underholdning til bl.a. polterabend, fødselsdag, firmaudflugt eller julefrokost. Det er underholdning , som man selv er med til at skabe, hvor man er med til at bestemme indholdet, og hvor man selv vælger, hvor meget man vil bidrage og deltage. Og især med hjælp af professionel teknik og ekspertise er karaoke garanteret til at hitte stort til en hver festlig lejlighed.

For en standard pris på kun 2000 kr. får man et komplet professionelt karaoke-anlæg, opstillet og betjent af en ekspert til din fest. Kombiner evt. med festmusik.

Udstyr: 1000W PA-anlæg (600W front + 400W medhør) med 2 mikrofoner og 2 skærme.

Sangkataloget

Sangkataloget er på over 25.000 numre, inkl. ca. 250 af de mest efterspurgte danske titler! Prisen svarer faktisk til det, at leje og hente udstyret, stille det op og betjene det selv. Men der er markante fordele ved at bruge denne betjente service:

  • Du er fri for at bøvle med teknikken. Lad en professionel tage sig af den del, og nyd din fest.
  • Teknikken er af professionel kvalitet, frem for noget, alle kan få fingrene i. Du vil mærke forskellen ift. både lydkvalitet og størrelsen afsangkatalogen.
  • Servicen målrettes den enkelte fest mht. f.eks. tidspunkt og lokalets størrelse.
  • Karaoke-værten er lige så aktiv eller passiv som du ønsker, og som stemningen lægger op til. Er folk tilbageholdende skal der noget underholdning og opfordring til. Er vildskab og larm i overkanten kan slagets gang styres lidt. Du bestemmer, men værten kan sit kram for at sikre en god og underholdende musikoplevelse.

Se evt. FAQ – ofte stillede spørgsmål

Priser

Karaoke (Sjælland og Øerne): 3 timers karaoke-show: 2000 kr. alt inkl.
Transport-tillæg over Storebælt: hent tilbud.
Flere timer: hent tilbud.

Dinnermusik + karaoke: 500 kr. + 500 kr./time