CVR 35685960

Kontakt-kartotek

Søger du et klaver eller flygel? Har du en bestemt type eller et særligt mærke i tankerne? Eller har du et klaver/flygel, du vil sælge eller bare komme af med?

I løbet af min dagligdag kommer jeg i kontakt med folk, der enten søger et instrument, eller vil af med et. I disse tider, hvor instrumenters handelsværdi ofte er mindre end flytteomkostninger kan begge scenarier være frustrerende, især hvis man ikke har uendelige midler at gøre godt med. Som en, der brænder for det akustiske klaver/flygel og vil optimere dets vilkår har jeg selvfølgelig en interesse i at formidle kontakt mellem disse potentielle parter til en handel eller afhentning, så det gør jeg gerne helt gratis.

Det vil jeg gerne sætte i system, og derfor opretter jeg løbende et digitalt kontakt-kartotek, således at instrumenter til salg/overtagelse kan matches med potentielle købere/overtagere. For at være med i kartoteket skal du blot udfylde den form der gælder for dig. Hvis du både vil af med noget og søger noget andet skal du udfylde begge forms. Du modtager ingen spam, men udelukkende relevant information, for så vidt, at der dukker noget op. 

Form 1: For dig, der har et instrument, du vil sælge/af med


Form 2: For dig, der søger et klaver/flygel
35685960