Karaoke-anlæg udlejning

Har du spørgsmål eller kommentarer? Kontakt mig i dag for at høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig.

Phil’s karaoke service

Skab dig selv med karaoke anlæg!

Karaoke anlæg er fremragende underholdning til bl.a. polterabend, fødselsdag, firmaudflugt eller julefrokost. Det er underholdning, som man selv er med til at skabe, hvor man er med til at bestemme indholdet, og hvor man selv vælger, hvor meget man vil bidrage og deltage. Og især med hjælp af professionel teknik og ekspertise er karaoke garanteret til at hitte stort til en hver festlig lejlighed.

Karaoke-anlæg leje: Gør-det-selv-karaoke

Beregnet til dig, der vil afvikle egen karaoke-oplevelse i eget tempo og tidsrum. Ideelt til heldags-arrangementer, ophold i sommerhus m.v. Udstyret kan lejes døgnvis, eller evt. over en hel weekend. Prisen inkluderer levering og opstilling, samt sammenpakning og hentning.

Udstyr: Karaoke-afspiller tilsluttet PA-anlæg med 2 mikrofoner og 1 skærm. Sangkatalog med 1000 populære numre medfølger som data (USB-stik eller ekstern harddisk) Se sangkatalog.

Fordele:

  • Bredt tidsrum (1 eller flere døgn)
  • Du bestemmer slagets gang

Betingelser

Som kunde skal du være fyldt 18 år. Betaling af leje og depositum ved levering og opstilling. Billedlegitimation fremvises ved lejekontraktens indgåelse.

Præcist tidsrum fastsættes efter aftale, men er som udgangspunkt 24 timer (et døgn) eller fredag eftermiddag til mandag morgen (weekend).

Det bemærkes, at lejer har ansvaret for udstyret i lejeperioden og således er ansvarlig for skader og tab.

Priser for sjælland og øerne

Udlejning af komplet karaoke-anlæg i 1 døgn (Sjælland og Øerne): 2250 kr. inkl. moms

Weekend tilbud (fredag til mandag): 3375 kr. inkl. moms

Depositum (tilbagebetales ved afhentning): 1000 kr.

Priser er inkl. levering, afhentning, op- og nedstilling af udstyret.

Priser for fyn og jylland

Ovenstående priser øges med rejsetillæg, afhængigt af afstand. Kontakt og hent tilbud.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvad skal jeg vælge: udlejning eller karaoke-show?

Det kommer helt an på, hvilket type arrangement, du ønsker at bruge karaoke til, om det skal vare længe evt. med en løs struktur, eller følge en mere stram plan. Måske er det svært at sige på forhånd, hvornår og i hvilket omfang, der bliver stemning for karaoke-sang. Til et heldags åbent hus-arrangement, en aktivitetsdag i ungdomsklubben, eller bare noget hygge i sommerhuset er udlejning klart bedst, for så har du god tid og fleksibilitet til at styre slagets gang efter den herskende stemning.

Til et mere struktureret arrangement med et bestemt program (f.eks. familie- eller firmafest i selskabslokale med spisning etc.) kan det give mere mening at bestille karaoke-showet på 3 timer, for så kan du slippe for bekymringer og bøvl med teknikken, nye din fest og lade en professionel skabe stemningen.

Det er dyrt at have et stort (og lovligt!) repertoire af karaoke-numre i god kvalitet. Den nemmeste professionelle løsning er et eller flere online-abonnementer med (i mit tilfælde) adgang til en stor international katalog. I mit tilfælde 35.000+ numre, hvoraf ca. 50% er gemt til offline-brug og resten kan hentes online efter ønske. Betingelsen er, at dette skal afvikles fra PC (eller Mac) over eksternt-lydkort og mixer, idet en hardware-afspiller hverken kan gå på nettet, eller afspille det beskyttede offline-format som disse online-tjenester benytter. Dette kræver betjening af kompliceret professionelt lydudstyr og multifunktionelle software-løsninger, der bare ikke er brugervenlige. Den brugervenlighed og stabilitet, der opnås med hardware-løsninger og frit tilgængeligt offline-data, er betinget af adgang til en mindre, udvalgt katalog. Den kan ikke indfri alle mulige sangønsker, men til gengæld kører udstyret let og sikkert uden problemer.

Lydanlæggets kapacitet har rigtig meget at sige om, hvor god, lyden bliver. Går man efter de billigste løsninger inden for udlejning, så får man en afspiller, som skal kobles til eget hifi-anlæg og TV. Det er måske ok til et lille selskab i dagligstuen, men næppe til en lidt større fest i selskabslokale med en decideret scene. Et (evt. meget) kraftigt anlæg, der spiller på 30% eller 50% kapacitet kommer til at lyde meget bedre end et mindre anlæg, der skrues op til 100% for at fylde lokalet. Professionelle lydanlæg fordeler også lyden mellem højtalere i forskellige størrelser, sådan at signaler med forskellige frekvensområder (f.eks. bas og sang) forstyrrer og “stjæler” fra hinanden mindst muligt.

Festlige lejligheder varierer en del, alt efter, hvorvidt er er tale om firmaets julefrokost eller en polterabend, stamgæster på et værtshus eller unge til en studenterfest. Repertoiret skal kunne følge den herskende stemning, uanset hvor den vil hen, om det er dansktop, børnemelodier, melodi grand prix, musical, international rock, country, funk, disco eller blues. Ud over en stor katalog offline har jeg adgang til over 25.000 internationale online titler (som i øvrigt opdateres jævnligt). Det betyder, at jeg kan indfrie de fleste ønsker, og også, at jeg kan køre videre i et bestemt spor, såfremt der er stemning for det.

Jeg har mange års erfaring som festmusiker (se evt. her), hvor jeg har spillet både diner og op til dans. En oplagt blanding af festmusik med karaoke kunne være levende musik under f.eks. spisning og kaffen, som opvarmning til aftenens hovedaktivitet: karaoke. Det kan være en fin og lidt blødere måde at få folk i stemning, hvor de lærer mig lidt at kende, frem for en brat overgang fra spisning og hygge til “sig selv i rampelyset.” I andre tilfælde – f.eks. til firmafester – vil man dele aftenen anderledes op: en times karaoke, efterfulgt af taler, en konkurrence, overrækkelse af præmier m.m. og så karaoke igen. I sådanne tilfælde skifter jeg helt sømløst og naturligt mellem rollerne karaoke-vært og (underlægnings-)musiker, idet det kræver ingen omstilling af udstyr, blot det hele er parat. Som festarrangør kan du sammensætte underholdningen som du vil.

Som tommelfingerregel er 3 x 3 m rigeligt til mig, udstyret og et par sangere, men mindre kan også gøre det, hvis det kniber. Såfremt flere vil op og synge samtidigt sker det ofte helt naturligt, at “scenen” udvider sig til en større del af lokalet (hvor skærme evt. flyttes og drejes, så alle kan se).

Kontakt Phil Nice

Har du spørgsmål? Kontakt mig og lad os tage en uforpligtende snak

Finder du ikke nok informationer om her på hjemmesiden, er du altid meget velkommen til at kontakte mig til en snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til mig på telefon (+45) 40 78 17 59 eller send en mail til pjn@philnice.dk. Jeg besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 40 78 17 59
pjn@philnice.dk