CVR 35685960

Phils Karaoke-service

Udlejning, transport, opstilling og professionel betjeningKaraoke er fremragende underholdning, som man selv er med til at skabe. Og især med hjælp af professionel teknik og ekspertise er den garanteret til at hitte stort til en hver festlig lejlighed.

For en standard pris på kun 2000 kr. får man et komplet professionelt karaoke-anlæg, opstillet og betjent af en ekspert til din fest.  Kombiner evt. med festmusik.

Udstyr: 1000W PA-anlæg (600W front + 400W medhør) med 2 mikrofoner og 2 skærme.  


Karaoke-værten Phil Nice
Karaoke-anlæg, 1000W med front, bundkasse og monitor, 2 mikrofoner, 2 skærme, afvikles fra PC
Sangkatalogen er på over 25.000 numre, inkl. ca. 250 af de mest efterspurgte danske titler! Prisen svarer faktisk til det, at leje udstyret, stille det op og betjene det selv. Men der er markante fordele ved at bruge denne betjente service:
  • Du er fri for at bøvle med teknikken. Lad en professionel tage sig af den del, og nyd din fest.
  • Teknikken er af professionel kvalitet, frem for noget, alle kan få fingrene i. Du vil mærke forskellen ift. både lydkvalitet og størrelsen afsangkatalogen.
  • Servicen målrettes den enkelte fest mht. f.eks. tidspunkt og lokalets størrelse.
  • Karaoke-værten er lige så aktiv eller passiv som du ønsker, og som stemningen lægger op til. Er folk tilbageholdende skal der noget underholdning og opfordring til. Er vildskab og larm i overkanten kan slagets gang styres lidt. Du bestemmer, men værten kan sit kram for at sikre en god og underholdende musikoplevelse.    

Priser

Karaoke (Sjælland og Øerne):  3 timers karaoke-show: 2000 kr. alt inkl.
Transport-tillæg over Storebælt: hent tilbud.
Flere timer: hent tilbud. 

Dinnermusik + karaoke: 500 kr. + 500 kr./time  


Jeg vil blive kontaktet vedr. karaoke
35685960