CVR 35685960

Festmusik med forskel


Phil Nice er både solomusiker og entertainer med sin egen unikke tilgang til festmusik og -underholdning. Hans optræden omfatter både multiinstrumental solomusik og et karaoke-show med et bredt repertoire for de sangglade.
Faaborg 2014 Phil spiller på Faaborg Havn, 2014 på Jam Wagon

Som solomusiker


Phil elsker at spille hele musikken selv, hvilket gør hans solomusiker-optræden opsigtsvækkende. Med hjælp af sin egen opfindelse, "The Jam Wagon" kan han spille både tangenter, trommer og guitar samtidigt. Og med en sangstemme, der kan formidle alt muligt fra jazz til pop til folkemusik er Phil et enmandsorkester i ordets reneste forstand.  

Repertoiret dækker over jazz, rock 'n' roll, country, funk, blues, latin, reggae, dansk- og engelsksproget evergreens....you-name-it. For Phil er musik god når den svinger og er indlevende, uanset stilart. Phil er dygtig til at mærke "pulsen" på sit festpublikum og styre musikken efter stemningen, hvad angår både energiniveau og repertoire. Musikken er lytte- og dansevenlig, og den kan også træde i baggrunden når situationen kræver det, dog uden at forsvinde eller blive ligegyldig.

Som en ekstra streng at spille på kan Phil, med hjælp af generatorstrøm, tage sit setup og spille til udedørsarrangementer, langt væk fra det nærmeste strømstik.
Ølmesse, Fyn, 2018 Phils festmusik-setiup
Phil på arbejde Phil spiller i Næstved

Som Karaoke-vært


Som nyt tiltag tilbyder Phil et karaoke-show for de sangglade i alle aldre, enten som en del af sin solomusiker-optræden, eller særskilt (se Phils Karaoke-service). Som karaoke-vært har han evnen til at bryde isen, få andre ind i rampelyset og give alle en morsom og interaktiv musikoplevelse. Det gør han med et stort repertoire og kendskab til alskens genrer, en kyndig hånd på teknikken og en god portion humor.

Karaoke er i sagens natur ikke altid skønsang. Som underholdning skal den helst ikke være 100% skrål og vildskab, ej heller bare en eksklusiv scene for de øvede. Det er alfa og omega at finde den ideelle balance mellem kvalitet og spas, såvel for de deltagende som dem, der helst bare vil lytte. Og med sin store erfaring er netop denne balance noget, Phil kan sørge for.

Karaoke afvikles fra PC over et 1000W anlæg med fineste lydkvalitet. 2 mikrofoner, 2 skærme. Sangkatalogen rummer over 25.000 engelsksprogede og internationale hits, gamle som nye, samt 250 af de mest efterspurgte danske numre.

Pris: 2000 kr. for 3 timers show på Sjælland og Øerne. Rejsetillæg over Storebælt.

Næstved Bryghus 2016
Bas på tangenter Et blik bagved Jam Waqon

....eller.....

Bliv kontaktet
35685960