CVR 35685960

Festmusik i det fri

Gademusik med turbokræfter!

Skal musikken ud, hvor ingen tør? Phil Nice er specialist i musikalsk underholdning på gade og stræde, i baghaven og endda på stranden. Gerne med medbragt strøm.

Mens de fleste musikere nok ikke er særlig glade for en ujævn scene eller at stå direkte på asfalt eller græsplæne har Phil udviklet sine egne helt unikke løsninger, der er fleksible nok til at kunne komme rundt til besværlige eller eksotiske steder.

Tænk på gademusik, men ikke på den måde, du måske kender den i dag. Tænk på gademusik med turbokræfter!
Phils helt unikke og opsigtsvækkende fremtræden egner sig især til
  • Receptioner og andre arrangementer i telt eller i det fri
  • Byfester
  • Grillfester på stranden eller stort set hvor som helst
  • Morgenmusik
  • Festlige indslag 

Næstved Bryghus 2016

Drømmen, gademusikken, Jam Wagon

Det er begyndt med en interesse for gademusikkens muligheder og frustration over dens begrænsninger. Det kan være sjovt og praktisk at optræde "unplugged" med akustisk harmonika- eller banjospil og sang, men frustrerende, når der er brug for større, finere lyd og mere power. Det kan være praktisk med medbragt "playback," der er lavet på forhånd, men skal musik ikke spilles live? Skal den ikke være levende og spontan, her og nu?

Disse tanker førte til design og byggeri af Jam Wagon, et anlæg på hjul, der kombinerer tangenter, mikrofon og et trommesæt, og som kan anvende medbragt generatorstrøm når den kommer et stykke væk fra et strømstik. Siden 2013 har Jam Wagon været igennem fire forskellige afskygninger, hvoraf versioner 2, 3 og 4 findes endnu og er i aktiv brug, afhængigt af konkrete situationer og krav. 

Jam Wagon 1

Den første prototype. Den var lidt for stor og tung til at være særlig praktisk, medmindre den kunne køres rundt i en stor bil, men den fungerede og kom langt rundt omkring på landets gader og stræder. Den overholdt ikke reglerne for at rejse med DSB.
JW1, Faaborg Havn 2014
JW2, Sorø Jazzfestival 2015

Jam Wagon 2

En meget mere kompakt version, især anvendelig, når musikken foregår indendørs eller i telt, hvor pladsen er stram. Den er vidt justerbar, sådan at flere instrumenter kan tilføjes, herunder f.eks. min enhånds-guitar, Slapstick. Mk2 er stadig i brug i særlige situationer, hvor den er med i cykelvognen (Mk4) til indendørsarrangementer.
JW2 med Slapstick 2015

Jam Wagon 3

Inspireret af Mk2 med samme justerbarhed, men en del raffinementer og mere spændende udseende. Den er især anvendelig når udstyret skal køres ud i bil, pladsen er knap og der skal spilles med fuld power.
JW4, Axeltorv, Næstved 2016
JW3, Næstved Bryghus 2016

Jam Wagon 4

En ombygget cykelvogn, især anvendelig til gaden m.m., hvor der er god plads og højt til loftet, herunder udendørs-receptioner, byfester eller morgenmusik. Jam Wagon Mk4 er godkendt til at rejse med DSB og har været i København flere gange med regionaltoget, samt i flere Sjællandske byer bagved cyklen. Den kan transportere Mk2 bagved cyklen ud til jobs, der foregår indendørs eller, hvor der er stramme pladskrav.
JW4 i regionaltoget 2016
JW1, Faaborg 2014

....eller.....

Bliv kontaktet
35685960