Når musik skal være håndværk

The Næverly Hillbillies er en ny, sprudlende, underholdende og dynamisk duo, der spiller irsk og scotsk folkemusik, kryddet med noget western attitude og tilsat en god portion humor. Begge herrer er bosat i Næstved Kommune, hvorfra navnet har sin inspiration, men begge er faktisk tilflyttere fra andre  egne.

Michael Staun (banjo & sang) stammer fra Aalborg og har en baggrund inden for musikalsk optræden og standup comedy. Han er uddannet på musikkonservatoriet og er kendt for at spille på banjo og diverse eksotiske instrumenter. Michael har udgivet flere albums, samt singlen "Det koster 40," som var i rotation på p4. Hans tv optrædender inkluderer varieteshow på TV 2 Charlie, semifinalen til DM i stand-up-comedy 2008 og Danmarks nyeste comedystjerne på TV6. Han har turneret to gange med Amin Jensen i 2009 og 2010 som opvarmer.  

Phil Nice (harmonika og sang) er englænder, men har boet ca. halvdelen af sit liv i Danmark. Med en baggrund som omrejsende jazzmusiker, festmusiker og klaverbokser er han faktisk mere berejst i Danmark end sit hjemland og har boet på kryds og tværs.
Begge herrer er glade for landet, sine lugte og lyde, et tema, der gennemsyrer deres fremtoning, optræden og musikalske inspiration. De kan finde på at hoppe nærmest sømløst fra "Whiskey in the Jar" til "Duelling Banjos" via "Hjemmebrænderiet." Det er smagen af whiskey og moonshine, lyden af traktoren og festligheden af jigs, reels og endda en squaredance, de vil fremtrylle via musikken. Den er let og akustisk, men utrolig energisk og swingende , så man rives med i den gode stemning og får lyst til at skråle med.    
35685960