CVR 35685960

Klaverstemning

Stemning af klaver eller flygel

Klaverstemning foretages på Sjælland og Øerne. Jeg er baseret i Næstved, men kører gerne ud, både for at stemme og vurdere instrumenters tilstande (hvis man f.eks. overvejer at købe og flytte et instrument). 


En normal stemning (uden reparationer eller udvidet vedligeholdelse) tager fra 1 til 2 timer, mens en mere krævende stemning (f.eks. hvor instrumentet ikke er blevet stemt i lang tid) kan vare 3 timer eller længere.  


Et klaver eller flygel skal helst stemmes en gang om året (gerne oftere) for at forblive i en sund, musikalsk tilstand. Det er i øvrigt meget lettere at forudsige, hvor krævende,  stemningen bliver (og hvad den kommer til at koste), når instrumentet stemmes regelmæssigt. Når du køber en stemning hos mig holder jeg styr på tiden og underretter dig gerne, når tiden igen er inde til næste stemning og vedligeholdelse.  


Umiddelbart dækkes stemmearbejdet af to prismodeller. 

Klaverstemmerens værktøj

Priser (inkl. moms):

  • Normal stemning inkl. tilstandstjek, op til 2 timer: 740 kr. (Bestil som gavekort)
  • Udvidet stemning inkl. tilstandstjek, op til 3 timer (ved ældre eller forsømte instrumenter): 1110 kr.  (Bestil som gavekort)
  • Tilstandstjek + rådgivning (ca. 45 mins. varighed): 300 kr.
  • Rejsetillæg (+ 50 km rejseafstand fra Næstved): 3 kr./km

Nyt! Giv klaverstemning som gave.

Søger du et klaver eller flygel? Eller har du et instrument, du vil af med? Jeg formidler gerne (og gratis) kontakt mellem potentielle handelspartnere. Læs om mit kontakt-kartotek. 

 

Tilstandstjek af instrumenter

I tilfælde af instrumenter, hvis tilstand er usikker tager det ca. 45 min. at vurdere, om det kan betale sig, at foretage en stemning, eller om der evt. kræves reparationer eller vedligeholdelse. Hvis det herefter vurderes, at stemning ikke kan foretages koster besøget blot 300 kr. 

Denne service kan også være relevant for kunder, der overvejer at købe eller betale for flytning af et instrument. En tilstandstjek vil hjælpe dig til at fastslå omkostningernes omfang mht. stemning og vedligeholdelse og vurdere, hvorvidt det kan betale sig at købe eller flytte instrumentet.

Obs: Jeg vurderer instrumenters tilstande ift. stemning og spilbarhed. For vurdering af handelsværdi henviserjeg til de mange intsrument- og antikhandlere på Google.   

...eller....

Bliv kontaktet
35685960